Nieuwe coronaregels m.i.v. 23 januari 2022

Het moderamen van de PKN ziet de behoefte aan het fysiek houden van kerkdiensten en het gezamenlijk beleven van het geloof verder toenemen. En onderschrijft het belang hiervan. Naar aanleiding van de persconferentie van vorige week heeft het CIO/de PKN dan ook gemeend met de aanbeveling te komen tijdens de kerkdiensten weer met maximaal 50 personen aanwezig te zijn. Wij hebben als kerkenraad besloten dit advies te volgen.

Daarom zullen vanaf zondag 23 januari de diensten weer in het Kruispunt met kerkgangers gehouden worden. Uiteraard blijft de afstand van 1,5 meter gehandhaafd, dragen we mondkapjes bij verplaatsing en bij klachten blijven we thuis. Er kan ingehouden gezongen worden en de diensten worden natuurlijk ook online uitgezonden.
Het gezamenlijk koffie drinken stellen we nog even uit, omdat afstand houden daarbij toch erg moeilijk is.
Het is niet nodig dat u zich aanmeldt.

De kerkdiensten worden online uitgezonden. Gebruikt u hiervoor één van de links kerkdienstgemist.nl (beeld en geluid) of  kerkomroep.nl (alleen geluid).

Via de digitale nieuwsbrief wordt u steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en andere bijzonderheden. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? U kunt zich hiervoor heel eenvoudig aanmelden: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld op de onderwerpregel Abonneren.

NB: Als u in uw omgeving iemand kent die de Nieuwsbrief niet ontvangt/kan ontvangen, wilt u de berichten van de Nieuwsbrief dan doorgeven? Natuurlijk alleen als u weet dat iemand daar prijs op stelt.