Met enig zoeken via bijvoorbeeld Google kunt u eigenlijk alles op het Internet vinden. Toch geven we u hier wat tips van websites waarvan we veronderstellen dat die ook voor u interessant kunnen zijn. Suggesties voor deze rubriek zijn van harte welkom!
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.pkn.nl

De website van de Protestantse Kerk in Nederland. Nieuws over de synode, alle regelingen, ondersteuningsmogelijkheden vanuit het landelijk dienstencentrum in Utrecht, enz. En ook vindt u er de koppelingen naar websites van de regionale dienstencentra en plaatselijke gemeenten.

raadvankerken.nl

Meer weten over de oecumene in Nederland en wereldwijd? Dan is dit een goede start. 

www.pgheeze.nl

Informatie over de Protestantse Gemeente Heeze C.A.

www.debijbel.nl

Het lezen van bijbelteksten in verschillende vertalingen kan heel verhelderend werken. Waarschijnlijk hebt u niet alle boeken in huis maar het internet levert ook hier een goede oplossing. U kunt de vertalingen van uw keuze in kolommen naast elkaar zetten en zo vers voor vers vergelijken.

www.protestant.nu

Veel informatie over het protestantisme: geschiedenis, stellingen en discussies, boekbesprekingen.

www.geldrop-burkinafaso.nl

Ook onze 'eigen' ZWO heeft een website. De nadruk ligt daarbij op de 'O', Ontwikkelingssamenwerking en dan met name informatie over Burkina Faso en de projecten die daar, mede namens u, worden gerealiseerd.

www.children-of-arai-village.nl

De stichting Anak-Anak Lombok Timur stelt zich tot doel donaties in te zamelen die geheel ten goede komen aan het verbeteren van de leef- en woonomstandigheden en het toekomst-perspectief van de kinderen en hun families op Oost Lombok in IndonesiĆ«.

www.brigida.nl

De parochie Heilige Brigida Geldrop heeft ook een website. U kunt hier onder andere de digitale versie van het parochieblad lezen.

www.online-begraafplaatsen.nl

Er zijn verschillende websites met informatie over begraafplaatsen, met informatie over wie er begraven liggen en vaak ook foto's van de grafstenen. Onze Protestantse Begraafplaats aan de Nuenenseweg is gedocumenteerd op bovenstaande website.
Je moet verder klikken naar Noord-Brabant Overig, en vervolgens Geldrop - Protestantse Begraafplaats.