De klassieke kerktelefoon (via een telefoonlijn van KPN) was jarenlang een bekend begrip maar is door de moderne techniek "ingehaald".
 
Onze gemeente heeft zich aangesloten bij sIKN, de stichting Intermediair Kerkomroep Nederland. De kerkdiensten vanuit 't Kruispunt zijn nu via internet te beluisteren.
Nadeel: U moet een internet aansluiting hebben om de diensten te kunnen beluisteren.
Voordeel: de opnames van de kerkdiensten kunnen een poosje (ca. twee maanden) worden bewaard, dus luisteren naar 'oude' diensten is mogelijk.

Hoe werkt het:

Klik op de volgende link: Kerkomroep.

Vul in het volgende scherm onder plaatsnaam Geldrop in en druk op Enter.

Klik in het daaropvolgende scherm op de regel waar 't Kruispunt staat.

U krijgt dan ongeveer het scherm zoals hieronder.

 

Kerkomroep 3 

Als er net een dienst wordt uitgezonden. dan wordt dat aangegeven met de tekst Live, klik dan op luisteren om de dienst live te beluisteren.

Anders kiest u een dienst uit het archief, klikt op 'Afspelen'.

NB. Wilt u een dienst op uw computer bewaren, klik dan op 'Opslaan', het bestand wordt dan op uw computer opgeslagen (waarschijnlijk in de map Downloads).

In de balk onderin het beeld kunt u de opname nog 'doorspoelen' met het schuifje, bijvoorbeeld als u alleen de preek wilt horen slaat u het begin van de dienst over.

Hebt u eventuele vragen of opmerkingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..