Login

banner

 

Welkom bij de Protestantse Gemeente Geldrop-Mierlo

preekstoel kleinWelkom bij de Protestantse Gemeente Geldrop-Mierlo. Op deze website vindt u allerlei informatie over onze kerkelijke gemeenschap. Via de menu's is die informatie op een eenvoudige manier toegankelijk gemaakt.

Hebt vragen over de website, neem dan contact met ons op via het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoekt u iemand in de kerkelijke organisatie? Kijk dan bij menu Contact.

Zoekt u ons kerkgebouw, klik hier voor adres en route.

Bedenken - Bezinnen - Bidden

In de weken dat we geen kerkdienst kunnen hebben, zal onze predikant ds. Kip wekelijks een meditatieve tekst publiceren. U vindt ze hier.

Digitale kerkdienst op zondag 28 juni

Op zondag 28 juni is er een weer een digitale kerkdienst. Deze zal worden uitgezonden via kerkomroep.nl. Klik hier om de kerkdienst te volgen

Coronavirus, kerkdiensten en andere activiteiten

Het Kruispunt is gesloten, er zijn geen kerkdiensten, in ieder geval tot 1 juli 2020. Er zijn ook geen andere activiteiten.

Wij proberen minstens één keer per maand een digitale kerkdienst vanuit het Kruispunt te realiseren, kijk voor actueel nieuws hierover in de kolom hiernaast.

Ds. Jan-Hendrik Kip schrijft wekelijks een meditatieve tekst bij de lezingen van de betreffende zondag. U kunt deze op onze website vinden onder de titel Bedenken – Bezinnen – Bidden.

Graag verwijzen wij u naar de meditaties die de PKN op zondagmorgen, in samenwerking met de EO uitzendt vanuit de kapel van het PKN-dienstencentrum, te zien op NPO2, om 09:20 uur.

Wij sturen, als daartoe aanleiding is, een nieuwsbrief rond. U kunt zich daarvoor aanmelden door een e-mail te sturen met op de onderwerpregel Abonneren aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De kerkenraad wenst u moed en vertrouwen! We denken daarbij ook aan hen, die bij u horen en om wie u zich wellicht zorgen maakt.

Houdt contact met elkaar en help elkaar, indien nodig en mogelijk. Veel mensen zijn nu eenzaam; overweeg wie u even zou kunnen bellen.

Komende zondag

Digitale kerkdienst

28 juni 10.00 uur

Voorganger: ds. J.H Kip

Muziek/liederen

  • LB 612: 1, 2, 3
  • LB 419:1, 2, 3
  • LB 941: 1, 2
  • LB 841: 1, 2, 3, 4
  • LB 981: 1, 2, 3, 5

Schriftlezingen

  • Jeremia 29: 1, 4 - 14
  • Matteus 10: 34 - 42

Deze dienst is te bekijken of te beluisteren via de internetlink  kerkomroep.nl            ofwel via de internetlink    KruispuntTV.