banner

 

Publiciteit

Als Protestantse Gemeente van Geldrop-Mierlo maken we gebruik van een aantal publiciteitskanalen:

Deze website

Bevat veel informatie over onze kerkelijke gemeente, zowel aktuele informatie over kerkdiensten als over andere activiteiten maar ook een verhaal over geschiedenis van de protestantse kerk in Geldrop-Mierlo en onze kerkelijke organisatie Voor vragen en/of opmerkingen: stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het kerkblad 2Klank

2KlankDe werkgroep Publiciteit verzorgt 2Klank; het blad wordt bezorgd bij alle adressen waar kerkleden wonen, 11 x per jaar (niet in de zomervakantie).. 2Klank digitaal ontvangen i.p.v op papier kan ook. Neem daarvoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bent u geen lid van onze gemeente, maar wilt wel 2Klank ontvangen: neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de aanmelding en informatie over de kosten. 

Digitale nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief is een aanvulling op 2Klank, het afgelopen jaar is hij 24 x verschenen. Soorten inhoud: toelichtingen bij speciake kerkcollectes, aankondigingen van speciale acties, speciale kerkdiensten en overlijdensaankondigingen. Abonneren op de nieuwsbrief: een email verzenden naar het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de onderwerpregel Abonneren. Deze digitale nieuwsbrief is kosteloos

Aankondigingen in plaatselijke nieuwsbladen

Wekelijks wordt zondagse dienst aangekondigd in het lokale weekblad Middenstandsbelangen. Acties gericht op heel Geldrop worden daar ook aangekondigd en soms ook in het Eindhovens Dagblad.