Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Geldrop-Mierlo!

Alhoewel we hier op het wereldwijde web zitten is PGGweb in de eerste plaats bedoeld om de eigen gemeenteleden te informeren.

Daarnaast hopen we dat belangstellenden in de regio ons weten te vinden en aangemoedigd worden ons te bezoeken, in kerkdienst of met een activiteit door de week.

En voor degenen die elders in de wereld dit lezen maar moeilijk persoonlijk naar Geldrop-Mierlo kunnen komen: misschien hebt u toch iets aan onze informatie.

Andere communicatiemiddelen

Naast de website zijn er meer mogelijkheden om op de hoogte te blijven van wat er allemaal in onze kerkelijke gemeenschap gebeurt.

2klank

De werkgroep Publiciteit verzorgt 2-KLANK, het maandelijks mededelingenblad van de PGG. Het wordt bezorgd op ruim 400 adressen. Voor een bescheiden bedrag per jaar kunt u het ook per post krijgen.
Vraag het aan bij Lies Gerritsen, telefoon 040-2863643.

Het is ook mogelijk u (kosteloos) te abonneren op de digitale versie van het blad. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NB. In de zomervakantie verschijnt 2-KLANK niet. 

 

MBIn de weekkrant Middenstandsbelangen is een pagina waar de diverse kerkdiensten in de regio vermeld staan. Ook wij staan daarbij met in ieder geval de aanvangstijd van de dienst en de naam van de voorganger.

 

 

 

 

bord foto

 Buiten staat een bord langs de weg, aan de Slachthuisstraat met onze naam en informatie over de zondagse eredienst. Aankondigingen over speciale diensten, bijvoorbeeld de Taiz├ędienst op zondagavond worden eronder gehangen. 

In de plaatselijke kranten proberen we activiteiten te publiceren die interessant zijn voor iedereen.

En mocht u in de hal van 't Kruispunt komen: daar vindt u een informatiebord, een informatie monitor en een kast met tijdschriften en een tafel met allerlei gratis mee te nemen foldermateriaal.
Want dat willen we graag: dat u de virtulele wereld verlaat en echt naar 't Kruispunt komt. Wij hopen u daar te ontmoeten, zondags of door de week.