preekstoel kleinElke zondagmorgen is er om 10.00 uur een kerkdienst in 't Kruispunt.

De liederen worden met een beamer geprojecteerd dus een liedboek is niet noodzakelijk. Als u toch liever van papier wilt meelezen, er liggen exemplaren van Liedboek van de kerken in de hal.

Er is een min of meer vaste orde van dienst, zie de basis-OVD voor een dienst van Schrift en Tafel. Maar als het nodig is kunnen we er van afwijken. Dat wordt dan trouwens ook geprojecteerd met de beamer.

Als regel is er op de vierde zondag van de maand een dienst van Schrift en Tafel.

Ook zijn er regelmatig speciale diensten zoals bijvoorbeeld een vesperdienst in de stijl van TaizĂ©. 

Let altijd op het actuele rooster van de kerkdiensten in 2KLANK en/of op deze website (menu 'Komende zondagen). 

Uiteraard is er ook aandacht voor de jongeren.
Behalve in de zomervakantie is er elke morgendienst oppas aanwezig voor de jongste kinderen (van 0 tot ongeveer 4 jaar). De oppasruimte bevindt zich helemaal achteraan aan de linkerkant.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Linda Koevoets, 06-20298671, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke zondag is er een nevendienst voor de kinderen van de basisschool (4 tot 12 jaar). Tijdens de schoolvakanties is er geen kindernevendienst, dan blijven de kinderen in de kerkzaal en mogen ze lezen en kleuren.

Op de eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor jongeren na de basisschool.

Elke zondag kunt u na de dienst een kopje koffie of thee drinken in de hal van de kerk. Voor de kinderen is er limonade.