Op 20 juni hebben we het jeugdwerkseizoen met een leuke activiteit afgesloten. Eerst zijn we pannenkoeken gaan bakken in het Kruispunt en daarna hebben we een ijsje gehaald bij Kees.


Afgelopen seizoen hebben we 4 activiteiten gedaan.

In november deden we mee met Sirkelslag Kids. In januari hebben we met elkaar gegeten waarna er van allerlei bordspelen op tafel kwamen.

Op Witte Donderdag kregen de kinderen uitleg over de Pesachmaaltijd en hebben we hier wat van geproefd en in juni dus de laatste activiteit.

Komend seizoen willen wij dit zo voortzetten. Dus zet vrijdag 6 november maar vast op de kalender, want dan spelen we weer Sirkelslag.

Ook beginnen we in september weer met de basiscatechese. Er hebben zich nu al 6 kinderen opgegeven, dus het gaat zeker door. Ben je in de leeftijd van 9 t/m 11 jaar dan kan je je nog aanmelden voor de basiscatechese bij Rianne of Esther.
Het is op maandagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur op de volgende datums: 21 september, 5 en 19 oktober en 16 en 30 november. Voor 2016 moeten de datums nog geprikt worden.

Rianne Bergmans    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther Rook             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.