KOFFIEMIDDAGEN 2017

 Op 14 juni gaan we de foto's bekijken van de reis die we op 10 mei gemaakt hebben. Er zal misschien nog tijd zijn om een spelletje te doen als u dat wilt, maar zeker om gezellig bij te praten bij een kopje thee of koffie.

12 juli is de beurt aan Leo en Ali Nederlof om over hun reis te vertellen: ze zijn naar Californiƫ geweest en naar Canada. Dat belooft een mooie middag!

9 augustus is het uitje gepland naar het Theepottenmuseum. Een curiositeit die u zeker niet mag missen! Misschien is het moeilijk voor te stellen maar het is een unieke verzameling waar ook nog eens mooie verhalen over te vertellen zijn.

Wilt u mee? We vertrekken om 13.45 uur bij het Kruispunt. Het kost 7,50 euro, die u ter plekke kunt betalen. Let wel op: Opgeven kan alleen vanaf 10 juli t/m 30 juli.

Bij Anke Bolt, tel. 2853153, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of Ineke van Klinken, tel. 2856223, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder is er iedere tweede woensdagmiddag om 14.30 een koffiemiddag. Het programma wordt bekend gemaakt via Tweeklank en deze website.

Iedereen is van harte welkom!

Als u opgehaald wilt worden, kunt u bellen naar:

Janny van der Maal (280 11 50)

Anke Bolt (2853153)

 

Agenda 2017

Hebt U uw agenda of kalender binnen handbereik? Wilt U dan de volgende datu alvast noteren?

14 juni: Foto's van de Zeelandreis en spelletjes.

12 juli: Dia's van reis naar Californiƫ en Canada, Leo en Ali Nederlof

9 augustus: Uitje naar het theepottenmuseum.

13 september: Muziek en gedichten.

Subcategorieƫn