Levend Kerstverhaal 2018

Graag maken we iedereen er weer op attent dat de kerken van Nuenen ook dit jaar weer het Levend Kerstverhaal organiseren op dorpsboerderij De Weverkeshof, Jhr. Hugo van Berckellaan 5 in Nuenen. Dit jaar is het op zaterdag 22 december 2018 tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Met muziek en vertellingen wordt de sfeer van Bethlehem weergegeven uit de tijd rond Jezus’ geboorte. Bezoekers worden door een gids rondgeleid langs verrassende locaties. Aan het eind van de rondleiding komt men in de stal bij het Kerstkind. Daarna kunt u in de herberg in een warme en gezellige sfeer nog wat drinken. Afhankelijk van hoe druk het is, duurt het bezoek aan het Levend Kerstverhaal ongeveer een uur.

Iedereen kan natuurlijk zelf richting Nuenen gaan, maar wie het leuk om samen te gaan en/of van te voren nog samen een (friet)maaltijd te eten in ’t Kruispunt zoals de afgelopen jaren, kan dat doorgeven aan: Klaaske van Leussen, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-44646750

Goede Adventstijd, op weg naar Kerst gewenst.

Klaaske van Leussen