Musical "Op zoek naar Judas", zondag 22 april, 10.00 uur in 't Kruispunt.

Een groep van 50 enthousiaste en bevlogen mensen werkte  afgelopen jaar hard om deze  musical te kunnen presenteren. Het verhaal snijdt diep in bij ons allen. Dragen wij ook iets van Judas in ons?

Met vierstemmige koorzang, een fantastische muzikale begeleiding en uiteraard levensecht toneel wordt het verhaal tot leven gebracht. Willemijn van den Berg verzorgt de muzikale leiding. Dicky Zeilstra, Ineke Nieuwenhuizen en Agnes Dorr staan voor de regie. Ook deze musical is geschreven door Gerard van Midden en Gerard van Amstel. De productie van deze uitvoering wordt mogelijk gemaakt door brede steun vanuit de Protestante Gemeente Eindhoven.

Het verhaal confronteert ons met Judas, strijder tegen onrecht. Maar wat heeft hem bewogen? Judas staat synoniem voor verrader, maar klopt dat eigenlijk wel? Is hij wel goed begrepen? Met Jezus als zijn vriend en leermeester beseft Judas dat Jezus niet door iedereen wordt verwelkomd als Messias. Hij beseft, dat Hem in Jeruzalem een verschrikkelijk lot wacht. Judas probeert het allerergste te voorkomen….. Vergeefs, zoals wij weten.

We voeren de musical 4 keer uit:

Ontmoetingskerk     7 april om 20:30 uur
                                     8 april om 10:00 uur
Johanneskerk          15 april om 10:00 uur

De laatste uitvoering is op 22 april om 10:00 uur in 't Kruispunt, Slachthuisstraat 22 te Geldrop.

De uitvoeringen van 10:00 uur zijn in plaats van de reguliere kerkdienst, maar duren wel wat langer. De toegang is uiteraard vrij: we hopen op een stevige ondersteuning voor de forse kosten.
Daarom houden daarvoor een deurcollecte bij de uitgang.

We nodigen ieder van harte uit om dit indringende verhaal mee te beleven.

Namens de musicalgroep
Ad Fijan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.